Keukenontwerp: Hoe uw keuken eruit ziet als een miljoen dollar

Keukenontwerp: Hoe uw keuken eruit ziet als een miljoen dollar

Als u ooit in een huis met een hoogwaardige keuken bent geweest, weet u precies waar we het over hebben. De belangrijkste kamer in elk huis is de keuken, waar u de meeste tijd doorbrengt. Uw keuken moet een verlengstuk van uw persoonlijkheid en karakter, in plaats van gewoon een ruimte die je nodig hebt om door te komen op een dagelijkse basis. Laten we praten over hoe uw keuken kan kijken als een miljoen dollar … en niet kost bijna net zo veel. In dit artikel zullen we een aantal nuttige tips en trucs over hoe u uw eigen unieke keuken te ontwerpen zonder het breken van de bank. Lees verder voor meer informatie!

Hergebruik ongebruikte ruimte

Bij het ontwerpen van een keuken gaat het erom de ruimte die u al heeft optimaal te benutten. Maak gebruik van alle ongebruikte ruimte in uw keuken, zelfs gebieden die u misschien over het hoofd hebt gezien. Gebruik de bovenkant van uw kasten, of de ruimte tussen of onder de kasten, of zelfs de achterkant van uw kasten – wat er maar in past. Veel mensen zien de bovenkant van de koelkast over het hoofd als een plek om dingen op te bergen, maar het is eigenlijk een geweldig gebied voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals magneten, sleutels, of zelfs kleine apparaten zoals een snelle magnetron of broodrooster.

Kies lichtgekleurde kasten.

Veel mensen denken dat donkere kasten de standaard zijn in een dure keuken. De laatste jaren is het echter heel populair geworden om voor een lichte kleur te gaan, zoals wit of zelfs lichtgrijs. Meer en meer, zie je mensen gaan met licht gekleurde kasten, omdat ze kunnen maken de kamer kijken helderder. Ze kunnen ook kosteneffectiever zijn omdat je geen extra afwerking nodig hebt.

Ga voor zwarte en witte tegels.

Donkere kasten en lichtgekleurde tegels zijn een geweldige combinatie voor een keukenlook die zowel modern als ingetogen is. Hoewel zwarte en witte tegels iets duurder kunnen zijn dan de traditionele rode of blauwe keukentegels, zijn ze toch een ideale en eenvoudige manier om je keuken een high-end look te geven. Zwarte en witte tegels zien er niet alleen fris uit, maar zullen ook de tand des tijds doorstaan. Ze zijn ideaal voor keukens die veel te verduren krijgen, want ze zijn vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Voeg wat kleur toe met uw werkbladen

Je kunt gemakkelijk kleur toevoegen aan elke keuken door wat decorstukken of werkbladen toe te voegen. U kunt gaan met fel oranje of geel of rood. Je kunt ook kiezen voor groen of blauw. U kunt gaan met pastels en zachte kleuren. De opties zijn echt eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld kleur toevoegen aan je keuken met je borden, kopjes en kommen. Je zult zien dat de meeste borden een patroon hebben. U kunt kiezen voor het patroon dat je wilt en dan kunt u overeenkomen met de rest van uw keuken om het te laten lijken alsof het een deel van uw keuken. U kunt ook kleur toevoegen met wanddecoraties. U kunt planken op uw muur en gebruik ze om uw borden, kopjes, kommen, of andere decoratieve items op te slaan. U kunt ook foto’s, schilderijen, of zelfs een kalender toe te voegen aan uw keuken muren.

Breng het buitenleven naar binnen

Je kunt je keuken kleur geven met decoratie, maar je kunt ook de buitenlucht naar binnen halen. De meeste mensen hebben minstens één raam in hun keuken, maar soms is dat niet genoeg. Als je een raam hebt dat groot genoeg is, kun je het buitenleven naar binnen halen door planten toe te voegen. U kunt gemakkelijk een plant toevoegen aan uw keukenraam, ongeacht de grootte – zelfs als u huurt. Je kunt een plant aan de bovenkant van je raam hangen om het buitenleven naar binnen te halen, ongeacht de ruimte die je hebt.

Conclusie

Keukenontwerp draait om het optimaal benutten van de ruimte die je al hebt. Maak gebruik van alle ongebruikte ruimte in uw keuken, zelfs van plekken die u misschien over het hoofd hebt gezien. Kies voor lichtgekleurde kastjes. Ga voor zwarte en witte tegels. Voeg wat kleur toe met uw werkbladen. Breng het buitenleven naar binnen. Je kunt gemakkelijk wat kleur toevoegen aan elke keuken door wat decorstukken of werkbladen toe te voegen. Je kunt ook het buitenleven naar binnen halen door planten voor je keukenraam te zetten.

De beste manier om een trainingsroutine te beginnen - 12 tips om je ritme terug te krijgen

De beste manier om een trainingsroutine te beginnen - 12 tips om je ritme terug te krijgen

Nieuw jaar, nieuwe jij, toch? Nou, niet per se. Goede voornemens zijn meestal…
Wat is de beste manier om gezond te leven?

Wat is de beste manier om gezond te leven?

Een gezond leven is een leven vol evenwichtige gewoonten en routines. Er zijn…
7 creatieve cadeau-ideeën voor de moeilijk koopbare familielid

7 creatieve cadeau-ideeën voor de moeilijk koopbare familielid

Bent u op zoek naar creatieve cadeau-ideeën voor het moeilijk te kopen familielid?…